DANA VINDUERs Privatlivspolitik

Introduktion

  • Dana Vinduer A/S
  • Fabriksvej 4
  • 6973 Ørnhøj
  • CVR. 32093450
  • er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger.

    Hvilke data?

    Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
  • Navn
  • Adresse og leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Formålet med at indsamle persondata

    Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Ovenstående oplysninger videregives til transportøren, der slutleverer ordren.

    Hvem har adgang til dine persondata?

    Personoplysningerne registreres hos Dana Vinduer og opbevares i overensstemmelse med ”Lov om behandling af personoplysninger”. Dana Vinduer udleverer ikke dine personlige oplysninger til tredje part uden der er givet aktivt samtykke hertil.

    Opbevaring og sletning af persondata:

    Dana Vinduer opbevarer dine persondata på følgende måde:

    Markedsføring

    Efter afmelding fra modtagelse af markedsføringsmateriale vil du med øjeblikkelig virkning stoppe med at modtage nyhedsbreve fra Dana Vinduer. Dine data vil blive slettet senest 180 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med Dana Vinduer.

    Salgshenvendelse uden tilbud

    Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive opbevaret i op til 180 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med Dana Vinduer.

    Salgshenvendelse med tilbud

    Hvis din henvendelse om modtagelse af salgsmateriale endnu ikke er resulteret i et køb, vil dine data blive i op til 730 dage efter din seneste fysiske, telefoniske eller digitale kontakt med Dana Vinduer.

    Købende kunde

    Resulterer din henvendelse i et køb, opbevares dine data i de købte produkters garantiperiode.

    Service/After-sales

    Fremsendte henvendelser til Dana Vinduers serviceteam, vil blive opbevaret i op til 730 dage efter din henvendelse er afklaret.

    Jobansøgere

    Fremsendte ansøgninger til Dana Vinduer via tilbud@dana-vinduer.dk, sendt til Dana Vinduer-mailadresse eller afleveret ved fysisk kontakt i virksomheden vil blive opbevaret i op til 180 dage.
    Øvrige henvendelser: Ved henvendelse til Dana Vinduer, vil de persondata, du har givet os blive opbevaret i op til 90 dage efter din henvendelse.

    Kontakt og klagemuligheder vedr. personoplysninger

    Du har ret til at kontakte os og få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi har registreret. Såfremt de er forkerte, ufuldstændige, eller irrelevante, kan du, i henhold til reglerne i Persondataloven, få oplysningerne ændret eller slettet ved at kontakte os på tilbud@dana-vinduer.dk.
    Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedrører dig. Klage skal indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens §58, stk. 1.
    Som registreret hos Dana Vinduer, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til; tilbud@dana-vinduer.dk.
    CE-certifikat
    Dansk Vindue Certificering
    Dansk vindues verifikation
    Vindues industrien
    Energi vinduer
    Glasindustri garanti