Om dana-vinduer

Hos DANA vinduer ser vi os selv i øjnene som virksomhed hver dag.

Det er aldeles vigtigt, at vi tør se os selv i øjnene, og at være vågne nok til at kunne se hvad der kan forbedres, ligesom det at være en del af det Danske samfund og deltage i samfundets udfordringer, på godt og ondt.

Det er vigtigt at være en del af omverdenen

Vi taler om uddannelse af både produktions- og administrationsmedarbejdere. Vi taler også om at bruge seriøse underleverandører af råvarer, som ikke snyder på vægtskålen,- vi taler om sikring af vore ideologier, - vi taler om at fastsætte målsætninger, og om hvor skal vi hen, og hvad resultatet skal være, og vi taler om aktiv forankring i lokalsamfundet.

Alt sammen noget som vi hver dag må forholde os til hvis vi tør, - og vi hos DANA Vinduer tør, - vi mener faktisk at det er nødvendigt, og at man ikke bare som en struds kan stikke hovedet i et hul i jorden og håbe på “det går over”.

Vi ved jo alle, at det at være en del af omverdenen er vigtigt, både for at blive hørt, men også for at høre, - og uden aktiv deltagelse her, - for måske bare at skabe profit, så er man ikke værdig som leverandør af vinduer og døre til det danske samfund.

CE-certifikat
Dansk vindues verifikation
Vindues industrien
Energi vinduer
Glasindustri garanti