Miljø

Vi vil efterlade verden bedre, end vi fik den

Hos Dana arbejder vi hver dag på at gøre tingene bedre end i går. Vi er tilpasse med de fremskridt vi gør, men vi ved også at det meste kan gøres endnu bedre, og at vi både som virksomhed om som medarbejdere altid kan blive bedre.

Ansvar for omgivelserne

Det handler om at tage ansvar for vore omgivelser, den verden vi lever i, og de krav der stilles til vores virksomhed i dag og ikke mindst i morgen.

Hos Dana Vinduer prøver vi hver dag at tænke miljø, arbejdsforhold, og hvad kan vi gøre bedre ind i det, vi laver. Det er vigtigt, at vi ikke bare med bind for øjnene producerer derudad, men at vi tænker over det, vi gør.

træer

Det fodaftryk vi efterlader på denne klode, må nødvendigvis være usynligt. Der skal ikke være spor efter os, alt skal afleveres bedre end den måde vi fik det på, - det kaldes ansvarlighed.

Vi mennesker en del af de klimaændringer der sker globalt

Vore forfædre tænkte måske ikke så meget over, hvor man efterlod affald eller kemi for den sags skyld, - for naturen ordnede jo det hele over tid, - men det var desværre ikke sandt.

Det, vi som producent og menneske afleverer til fremtiden, skal være rent, genbrugeligt, og ikke miljøskadeligt, - det er ikke bare et krav, men en hel naturlig ting, selvfølgelig.

Klimaændringerne er der, og vi må som mennesker og virksomhed tage vort ansvar for det vi påvirker med for om muligt at bringe mere balance i klimaet, end det vi oplever nu. Vi skal afgjort efterlade vor verden bedre til vore efterkommere, end den vi fik fra vore forfædre.

Derfor er vi hos Dana Vinduer meget opmærksomme på, hvad vi bruger, - hvad vi efterlader, -og hvad efterladenskaberne anvendes til - og i det hele taget ressourceforbruget i al almindelighed.

Ellers er vi jo ikke ansvarlige overfor dem, der kommer efter os. Vi gør vort bedste for at holde vore underleverandører op på samme filosofi, - ellers springer kæden jo af her, og det kan vi hverken som mennesker eller virksomhed tillade.

Ovennævnte betyder generelt, at de produkter der forlader Dana Vinduer A/S, er miljømæssigt helt i orden, - det sparer energi i fremtiden, - og det sparer generelt samfundet for penge.

plante
CE-certifikat
Dansk vindues verifikation
Vindues industrien
Energi vinduer
Glasindustri garanti