Historien

Alle virksomheder fødes principielt ens

Nogle gange formår virksomhedens ejere forsat at løfte virksomheden, så den hele tiden er mindst på lige fod, eller endnu bedre, på forkant med tiden, sådanne ejere er man hos DANA VINDUER - her går man ikke på kompromis med noget!

DANA VINDUER producerer en fabrik, hvor der i mange år på samme adresse er produceret vinduer og døre. En lokal driftig mand fik en god idé, startede op og førte idéen ud i livet. Der kom andre til, som måske ikke helt forstod, hvad vinduesproduktion mm. går ud på, men sådan er det ikke mere.

Dana Vinduer går målrettet efter fremtiden, efter opgaven, efter succesen, og efter at være blandt de allerbedste.

Ledelsen hos DANA VINDUER er målbevidst, som tænker design, produktivitet, salg og service med en moderne tilgang, selv om de alle er “gamle i gårde” i branchen.

Vi holder hvad vi lover

Et ord er et ord hos Dana Vinduer, og her "holder vi, hvad vi lover”. Vi leverer ikke dårlige vinduer ud af porten, kun tjekkede leverancer forlader fabrikken.

DANA VINDUER har tilpasset sig den moderne måde at drive forretning på: direkte leverancer fra fabrik til professionel bruger, tømrermester, entreprenør og bygmester.

Ingen fordyrende mellemled, ingen fejltagelser på grund af misforståelser, ingen slinger i valsen her. Vi er hos Dana Vinduer professionelle, præcis som dig der bestiller dine vinduer hos os.

pakket

Og hvad bringer så fremtiden?

Ingen ved det, - men her hos Dana Vinduer tænker vi fremtiden ind så godt, som det er muligt.

Det betyder opdateret produktion, - innovativt design og udvikling, fokus på omkostningerne og effektiviteten, fokus på det, der bærer videre, - nemlig den gode sikre kvalitet, så det ikke bare bliver “ engangsvinduer” , og det uanset om du køber et stilsikkert hårdttræsvindue, - et malet trævindue, eller træ/aluvinduer som holder generationer ud i fremtiden med absolut minimal vedligeholdelse. Vi hos Dana Vinduer ved, hvad der tjener dig bedt som kunde her.

CE-certifikat
Dansk vindues verifikation
Vindues industrien
Energi vinduer
Glasindustri garanti