Håndværket

Vi har hos DANA VINDUER bygget vindueskonstruktioner i over en generation.

Vi har udover, naturligvis, at vinduerne ikke skulle koste en formue, - altid tænkt brugen af produktet, samt holdbarheden ind i selve vinduets konstruktion, for vi vil kun det bedste

Hvorfor nu design?

Som tiden er gået er begrebet design også dukket op - vi tænker derfor ikke kun på holdbarhed og brug, men også på “hvorledes ser produktet ud?“

Af den grund at det absolut ikke er ligegyldigt, hvordan ting ser ud, et par mm her og der, - for meget eller for lidt,- kan være afgørende for det øjet ser, og for helheds indtrykket af produktet, et produkt som skal sidde i et hus/ hjem, og være en del af helhedsoplevelsen af huset / hjemmet, - derfor design.

Vore produktprogrammer

På alle vore 3 produktprogrammer er der tænkt over, hvordan ser det hele ud - hver for sig og sammen. Der kan altid være en nuance, men det er vor intention, at ting skal passe sammen i mål og udseende, så bliver resultatet det bedste.

- Hårdttræs vinduer
- Malede vinduer
- Træ/alu vinduer

Udover at tænke funktion, holdbarhed og design, så opfylder vore produkter naturligvis alle de i branchen gældende regler og godkendelser.

håndværker

Service er også en del af vort DNA

Der kan ske uheld, - uheld som først ses når produktet bliver monteret i bygningen, og det er rigtigt ærgerligt.

Men du bliver ikke ladt i stikken - vi sidder klar ved telefonen, hvis uheldet er ude, og er klar til at hjælpe med det samme på professionel vis. Du får ikke en “sludder for en sladder“, men du får hjælp, nu! for produktet skal være perfekt.

Du får det bedste produkt!

Nu kan enhver jo påstå at at alt bliver vejet, målt og vægtet ! Hos DANA VINDUER kan vi også dokumentere det via vor certificering, vort kvalitetsstyringssystem og vore meget små omkostninger til service. En fordel for både Dana DANA VINDUER og dig.

CE-certifikat
Dansk vindues verifikation
Vindues industrien
Energi vinduer
Glasindustri garanti