Glas

I moderne byggerier har glas en betydelig større rolle end tidligere. Derfor har vi hos DANA VINDUER et stort glassortiment med muligheder for individuelle løsninger.

Standardruderne hos DANA VINDUER er 26mm lavenergiruder, typisk udført som 4-18-4mm. Som standard har vi en afstandsprofil bestående af en sort varm kant. Samtidigt tilbyder vi et stort glassortiment med mange muligheder inden for lavenergiglas, solafskærmning, støjdæmpende glas, sikkerhedsglas mv.

Solafskærmende glas

Til byggerier der i sommeren gerne vil sparer lidt penge på aircondition, tilbyder vi solafskærmede glas. Generelt er solafskærmede glas effektive i bygninger med et varmeoverskud, som eksempelvis et kontor, da de er specielt fremstillet til at mindske den solenergitransmission og blænding, der ellers ses ved en almindelig glasrude.

Støjreducerende glas

I den moderne verden er støj altid et problem. Uanset hvor du bor er der biler, tog, fly eller andre støjelementer der kan genere. Så for at begrænse disse støjgener tilbyder Dana vinduer støjreducerende glas. Det støjreducerende glas er en usynlig lydisolering der kan give dig en mærkbar reducering af udefrakommende støj. Det kan opnås i ruden gennem flere lag glas, tykkelse på glasset, kombination af glaslag osv.

Persienne rude

Persienneruden er speciel type termorude der tilbyder solbeskyttelse ved hjælp af integreret persienne. Persienneruden har sin fordel ved vinduer, der ikke nødvendigvis er let tilgængelige men stadig skal blokere mod solen. Ruden kan fås med enten integreret lamelgardin med hæve, sænk og vip-funktioner eller med plissé gardin der tillader hæve og sænk funktioner.

solafskærmende glas
støjreducerende glas
Persienne rude

Ikke alle situationer er det rart at have tilskuere til. Derfor er det en mulighed at benytte ornamentglas. Glasset er, gennem de forskellige mønstre, specialt fremstillet til at give dig den privathed du ønsker. Ornamentglas har den fordel at det ikke forhindre lyset i at komme ind, og kan benyttes både som et design valg eller som privathedsbarriere. Her under kan du se eksempler på forskellige ornamentglastyper.

Cotswold

cotswold glas

Listral

listral glas

Satimat

satimat glas

Silvit

silvit glas

Arena

arena glas

Kathedral

kathedral glas
CE-certifikat
Dansk vindues verifikation
Vindues industrien
Energi vinduer
Glasindustri garanti